Met een Vodafone Zakelijk GSM abonnement bent u verzekerd van een goede dekking en bovendien kunt u een Vodafone In-Business zakelijk abonnement altijd mee veranderen met uw belgedrag en dat van uw medewerkers. Met een zakelijk Vodafone GSM abonnement belt u altijd zakelijk voordelig tegen hetzelfde lage tarief. Tevens kunnen u en uw medewerkers onderling bellen tegen een vast laag tarief per maand. Bij veel andere providers betaalt u per minuut maar bij een Vodafone In-Business abonnement betaalt u altijd per seconde. Voordeliger dus.

mobiel bellenHoe meer u en uw medewerkers bellen met een Vodafone In-Business abonnement, des te goedkoper het wordt. De korting op het totale factuurbedrag per maand kan zelfs oplopen tot 7,5%. Vooral bij meerdere aansluiting op eenzelfde klantnummer is het zakelijk Vodafone abonnement In-Business dus voordelig. Tevens biedt het zakelijke abonnement de mogelijkheid om uit te breiden voor nog meer extra voordeel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om nog goedkoper onderling met collega’s te bellen voor een extra €5,- per maand per nummer. Ook een sim only abonnement biedt deze mogelijkheid aan. Als u bijvoorbeeld veel zaken doet in het buitenland kunt u kiezen voor extra voordelige tarieven voor bellen naar buitenlands nummers. Ook wanneer u zelf vaak in het buitenland bent en bijvoorbeeld toch gebruik wilt maken van zakelijk mobiel internet voor het bekijken en verzenden van e-mail heeft Vodafone In-Business een geschikte oplossing.

Heeft u al een geschikt zakelijk GSM toestel maar wilt u wel profiteren van de lage tarieven van een zakelijk abonnement? Dan is een In-Business SIM Only zakelijk abonnement geschikt voor u. U kunt uw eigen telefoon en telefoonnummer behouden en bellen tegen een laag maandbedrag. De korting op uw vaste maandlasten kan zelfs oplopen tot 50%. Ook bij een zakelijk SIM Only abonnement van Vodafone In-Business gelden dezelfde voordelige extra’s zoals bij de ‘gewone’ In-Business abonnementen.

Zeker wanneer u veel gebruikt wilt maken van mobiel internet en e-mail op uw zakelijke mobiele telefoon is het verstandig om uw Vodafone In-Business abonnement uit te breiden. U kunt kiezen voor diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw mobiel internet en e-mailgedrag en de toestelspecificaties.

Comments are closed.